İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Dumlupınar Ortaokulu

May

Okulumuzda ve ilçemizde dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

May

Dumlupınar Ortaokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Okulumuz öğrencileri halk oyunları gösterisi sergilerken anaokulundaki öğrencilerimiz ise çeşitli dans gösterisiyle hepimizin yüzlerini güldürdü.

Nis

2024 yılının 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nda konuya dikkat çekmek amacıyla okulumuz Dumlupınar Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından pano çalışması düzenlendi.

Nis

DUMLUPINAR Ortaokulu olarak belirli gün ve haftalar kapsamında 21-26 Mart Orman Haftası kutlandı. 2024

Nis

DUMLUPINAR Ortaokulu olarak 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü olarak kutlanmıştır. 2024

Nis

Dumlupınar Ortaokulunda öğrencimiz olan Sudenur Aydın'ı Tebrik ederiz.

Katkıda bulunanların hayırlarını Allah kabul etsin.

“Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!

Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.

Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid’i...

Bedr’in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi. “

“Başlangıçlar sonuçların tecelli yeridir.”

Rahmet ile başlayan Ramazan ayının kurtuluş ile tecelli bulması temennisiyle…

Hoş geldin “On Bir Ayın Sultanı” Ramazan-ı Şerif

Her yıl Şubat ayının son haftası 'Vergi Haftası' olarak kutlanıyor.

Şbt

İstanbul Gaziosmanpaşa Dumlupınar Ortaokulu olarak 28 Şubat 2024 Sivil Savunma Günü’nde öğrencilerimiz ile birlikte okulumuzda deprem tatbikatı düzenledik.

Şbt

5. Nesil Milli Muharip Savaş uçağımız KAAN'ın ilk uçuşunu yaptığı gün Dumlupınar Ortaokulu öğrencileri de havacılık müzesinde havacılığa dair bilgi ve kültürlerini geliştirdirler.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2. dönem şubat ayı gezisi

Şbt

DUMLUPINAR ORTAOKULU OLARAK 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA HER SINIFTA SINIF TEMSİLCİLERİNİ BELİRLEDİK.

Şbt

Okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Merve Münar Kılıç öğrencileri ile birlikte her ay bir kitap belirleyerek okuma gerçekleştiriyor.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DUMLUPINAR ORTAOKULUNDA

Millî Eğitim Bakanlığının "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında, okulumuzda halk oyunları kursu düzenlenmektedir.